Andy Warhol 2016
Waar is Warhol?

Hardcover
50 pages
Published by Toth

New

12,95  *excl. VAT (VAT is added for E.U. shipments only)Add to basket

Follow this artist

Product details

Als Andy Warhol door de tijd had kunnen reizen, waar was hij dan naartoe gegaan? Om daar achter te komen krijgt hij in Waar is Warhol? zijn eigen tijdmachine… Ga met Andy mee en maak een reis door de geschiedenis van de kunst. Hij duikt op in twaalf iconische momenten uit de kunstgeschiedenis, van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel tot Jean-Michel Basquiat in de straten van New York, van de Franse impressionisten in Trouville tot de Duitse modernisten in het Bauhaus. Aan de lezer de taak hem tussen de andere aanwezigen op te sporen. Al speurend naar Andy zal de lezer tussen de menigte talrijke bekende historische figuren en kunstwerken uit de betreffende periode herkennen.

Elk tafereel is minutieus uitgewerkt op basis van uitvoerig archiefonderzoek door kunsthistorica Catherine Ingram en met gevoel voor detail getekend door Andrew Rae.

Speurend naar de karakteristieke kop van Warhol herkent de lezer allerlei interessante aspecten van uiteenlopende kunsthistorische periodes. In Rae’s minutieus uitgewerkte illustraties zijn nog tal van andere grappige voorwerpen en figuren te vinden, van Warhol’s beroemde vrienden bij Studio 54 tot de meesters van het modernisme bij het Bauhaus. Met zijn leerzame en visueel aantrekkelijke beeldplaten is Waar is Warhol? de alternatieve, geïllustreerde gids van de kunstgeschiedenis voor jong en oud.

Shipping Information

Worldwide

Payment and return policies

Would you like more information about the product, shipping or anything else? Please contact us via info@famous.nl and we'll get back to you as soon as possible. You can also visit the contact page for more information.